The Dangerous Shadows
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
. WELCOME .
The secrets of Los Angeles
A helyszín Los Angeles. Különös eltűnések történnek a városban, a rendőrök tehetetlenek ez ellen. A rejtély a mai napig tisztázatlan. Nem tudhatod, hogy az árnyak, mikor csapnak le rád láthatatlanul, minden előzmény nélkül. Az embereket, az árnyvadászok próbálják megvédeni, de az eltűnések továbbra is folytatódnak. Te felkészültél a kalandra?

Story.: Selima Howard
Design.: Michelle Flanagan
Rang képek.: Vampire Queen
. CHAT .
. THE MONTH ...
Latest topics
» Empire of Fantasy
Pént. Szept. 06 2013, 09:44 by Vendég

» The Originals
Pént. Jún. 07 2013, 00:09 by Vendég

» Art war! FRPG
Pént. Május 31 2013, 02:14 by Vendég

» My life Arts
Szomb. Ápr. 20 2013, 01:50 by Vendég

» American Horror Story
Szer. Ápr. 17 2013, 05:39 by Vendég

» Daily Diaries ~ Vámpírnaplók
Szomb. Ápr. 06 2013, 23:51 by Vendég

» do you know who i am?
Szer. Ápr. 03 2013, 03:50 by Vendég

» Szent Johanna Gimi
Vas. Márc. 24 2013, 01:53 by Vendég

» bite my tongue - anglia, chichester - vampire knight alap
Csüt. Márc. 21 2013, 05:42 by Vendég

Top posters
Julian Griffiths
 
Allie Campbell
 
Amelia Withebert
 
Chloé Virginia Simmons
 
David Howard
 
Selima Howard
 
Michelle Flanagan
 
India Hunt
 
Vanessa Simmons
 
Mark Valentine
 
Best Friends
secretofla

secretofla
FRPG Top Sites

Share | 
 

 CANON LIST!

Go down 
SzerzőÜzenet
Julian Griffiths
Árnyvadász
Árnyvadász
avatar

Piece of me :
Hozzászólások száma : 114
Join date : 2012. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: CANON LIST!   Pént. Júl. 06 2012, 01:41

THE CANONS
ZOEY - HAMMINGWAY

Zoey egészen kicsi kora óta a Show business világában élte mindennapjait, pályafutását gyermek színészként kezdte, majd jöttek a sorozat és film szerepek is. Idővel már neve olyan ismertté vált, hogy Hollywood egyik legígéretesebb színésznőjeként tartották számon, ám azt senki sem gondolta volna, hogy Zoey egészen mást akar. A lány számára túl nagy stresszt jelentett munkája, étkezési rendellenességek merültek fel nála, végül pedig idegösszeroppanást kapott és 3 hónapra szanatóriumba került. Zoey most úgy döntött új életet kezd, vajon Los Angeles lesz a megfelelő hely számára az újrakezdéshez?

VANESSA HUDGENS . 20 . KÜLÖNLEGES . OPEN
LAYLA – O’CONNORLayla O’Connor tipikusan az lány akivel a szülők nem örülnek túlzottan ha a lányuk barátkozik. Szabad szellemű hölgyemény, aki szemrebbenés nélkül képes áthágni bármilyen szabályt, nem foglalkozik vele, hogy mit gondolnak róla mások. Élete a zene, ezért nagyjából 2 éve alapított egy bandát ahol énekesként szerepel, titkon pedig borzasztó szerelmes az együttes dobosába, aki egyben az ő legjobb barátja is. Lehet ebből a szerelemből bármi is a barátságon kívül?
AVRIL LAVIGNE . 19 . ÁTLAG EMBER . OPEN
PAMELA - ROSEWOODPamela Rosewood azaz eredeti nevén Gina Rossi egy híres olasz szállodalánc tulajdonos egyetlen kislánya, aki megunta, hogy apuci örökösen beleszól az életébe, és nem engedi kimozdulni soha sehová testőrök nélkül. Hosszas tűrés után a lány úgy döntött nem felel meg neki az arany kalicka, a folytonos felügyelet és, hogy az apja már jegyest is talált számára, akit ki nem állhat, így egy nap váratlanul megpattant otthonról és Los Angelesbe utazott ahol azóta álnéven tengeti mindennapjait.
TERESA PALMER . 21 . KÜLÖNLEGES . OPEN
GABRIELLE - MERCERGabrielle családja eredetileg Franciaországból származik ám, hosszú évtizedek óta Los Angelesben élnek ahol is a család nagy névre és vagyonra tett szert. Hol az üzleti életben elért sikereiktől, hol pedig botrányaiktól hangosak az utcák. Gaby a család egyik fekete báránya. Nővérével és húgával ellentétben képtelen megjátszani magát, élvezni akarja az életet, amíg csak lehet, így fittyet hány apja utasításaira és csak a saját feje után megy. Számos rendőrségi ügye volt már ittas vezetés, kábítószer fogyasztás és magán bírtok megsértése miatt, ám apja mindig igyekezett eltusolni ügyeit, hogy lánya ne kerüljön börtönbe. Ms. Mercer azonban őriz egy sötét titkot is magában, ami nem más, mint, hogy tagja lett egy szektának miután elveszítette legjobb barátját egy autóbalesetben. Gabrielle teljesen összetört miután szembesült a ténnyel, hogy a számára oly közel álló személy nincs többé, majd a kezdeti depresszió mérhetetlen bosszúvággyá alakult át benne. Meg akarja találni azt, aki felelős a balesetért és az árnyak segítségével bosszút akar állni rajta.
BLAKE LIVELY . 20 . SZEKTA TAG . OPEN
NOELLE - ARMINGERMs. Arminger életében sorra történtek a tragikus események. Egészen kicsi korában elveszítette édesanyját agy autóbalesetben, édesapja pedig rendszeresen molesztálta. Ahogy telt – múlt az idő és a kislány cseperedett egyre inkább rá kellett jönnie, hogy csak magára és az adottságaira számíthat az életben. Tagja lett a titkos szektának, hogy megbosszulhassa édesanyja halálát, ezen kívül az iskola egyik legszámítóbb diákjává nőtte ki magát. Elmenekült apjától, azóta pedig abból tartja fenn magát, hogy zsarol másokat, szívességeket tesz, és kihasználja, hogy sok férfit képes az ujjai köré csavarni.
ADRIANA LIMA . 19 . SZEKTA TAG . TAKEN
HANNAH - ARUNDELHannah egy mosolygós, cserfes lány, aki bárkivel szívesen barátkozik. Művészeti hajlamokkal bír, amikor csak teheti a szabadidejében, fest, vagy rajzol. De szívesen ír verseket is. Az az álma, hogy híres képgalériát hozhasson létre a saját festményeiből. Nem hiába ilyen, a szülei is művészettel foglakoznak.
AMANDA SEYFRIED . 18 . KÜLÖNLEGES . OPEN
NATALIE - DORVELLNatalie egy igen csak nagycsaládba született bele, ahol ráadásul ő a legfiatalabb. 3 bátyja és 2 nővére van, akikkel bár néha meggyűlik a baja, bármit képes lenne megtenni, hogy biztonságban tudja őket. A Dorvell család hosszú generációk óta árnyvadászokból áll akik felveszik a harcot az árnyakkal szemben, és védik a mit sem sejtő lakosságot a rájuk leselkedő veszélytől. Natalie még csak kezdő árnyvadász, de nagyon gyorsan tanul, vajon sikerül testvérei szintjére fejlődnie?
JESSICA ALBA . 20 . ÁRNYVADÁSZ . OPEN
NICOLE - GOLDFORDMs. Goldford élete igen csak nagy titok, nincs olyan ember, aki igazán elmondhatná magáról, hogy ismeri őt. Amennyi biztos róla, hogy ő is tagja a szektának akár csak szülei, s jegyességben áll az iskola egyik leggazdagabb diákjával, Daniel Freeshmannel. Hogy valóban szereti e a fiút vagy csak a pénzére fáj a foga egyelőre még kétséges, de az tény, hogy a fiatal hölgy imád flörtölni, kacérkodni más férfiakkal is különböző eseményeken.
SCARLETT JOHANSSON . 21 . SZEKTA TAG . OPEN
AMANDA - BACKHOUSEAmanda minden bulinak a királynője. Olyan nincs, hogy nélküle tartsanak a városban valami híres eseményt. Az édesanyja híres modell, és azt szeretné, hogy a lánya is az legyen. Azonban Amandának eszében sincs, mutogatni a testét az éhes férfitekinteteknek, viszont hogy ne okozzon csalódást, az édesanyja kedvéért eljátssza a népszerű, dögös lány szerepét. De ez távol áll tőle, sokkal többre tartja az egyszerű dolgokat.
REESE WITHERSPOON . 18 . ÁTLAG EMBER . OPEN
AMELIA - WITHEBERTAmikor az ember szembe találja magát Ms Withebertel akarva – akaratlanul az első, ami eszébe juthat nem más, mint, hogy a hölgy kiköpött olyan, mint a kislány a szomszédból. Amelia egy bájos, kedves leányzó, aki egész életét arra tette fel, hogy egy nap majd orvos lehessen, és gyermekeket gyógyíthasson. Soha életében nem volt még szerelmes, a férfiakhoz pedig igen csak félénken áll. Nem tud kezdeményezni, és nehezen veszi észre, ha bárki is próbálkozik nála. Igazi kis naiv álmodozó, aki a szőke hercegét várja fehér lovon. Vajon sikerül megtalálnia? Ha ez önmagában nem volna elég, a kisasszony rendelkezik azzal a különlegességgel, hogy az árnyak ereje nem hat rá.
NATALIE PORTMAN . 22 . KÜLÖNLEGES . TAKEN
ELISE - BENFIELDElise nagyszájú lány, amivel sokszor bajba is keveredik. Mindig kimondja, amit gondol, még akkor is, ha ez nem kellemes némelyek számára, épp ezért nem sok barátja van. Nem igazán lehet rá titkot bízni, mert akármennyire is nem akarja, bárkinek képes kikotyogni. Ezért az iskolában ő az egyik legnagyobb pletykafészek.
BELLA THORNE . 16 . ÁTLAGOS . OPEN
OLIVIA - BARKEROlivia ki nem állhatja az erőszakot, épp ezért örömmel küldi az árnyakat vissza a túlvilágra. Végtelenül jó természetű, kicsit félénk lány, aki mindent megtenne a barátaiért. Szeret olvasni, tanulni és az egyik legjobb tanulók, közé tartozik. Senki sem gondolná róla, hogy teljes erőbedobással képezi magát, hogy profi árnyvadász lehessen.
TAYLOR SWIFT . 17 . ÁRNYVADÁSZ . OPEN
LAURA - BLOMFIELDLaura egyszerűen rajong az állatokért, nem hiába az a célja, hogy egyszer állatorvos legyen. Édesapjával él együtt, aki kutató, az édesanyja, egy sajnálatos baleset következtében elhunyt. Nem szereti a nyüzsgést, és nagyon nehezen viseli a tömeget, viszont imád sportolni. Neki fogalma sincs róla, de az egyik őse gyilkos volt, így hatalmas veszélyben van.
BRITTANY SNOW . 18 . ÁTLAG EMBER . OPEN
SHEA - WALLACEShea Wallace első ránézésre egy kedves, csendes, ártatlan kislány, akiről senki sem feltételezne semmilyen rosszat, tisztának hiszik akár csak a friss fehér hó. Hát igen a látszat olyakor borzasztó nagyot csal, ugyanis a kisasszony nem csak, hogy szekta tag, de nincs olyan fiú az iskolában, akit ne próbált volna már meg elcsábítani, akár foglalt volt már akár nem. Ms Wallace számára nincsen fontosabb, csak hogy saját maga körül minden rendben legyen. Céljai érdekében nem retten vissza a manipulációtól, hazugságtól, sőt még az egy éjszakás kalandoktól sem. Gyermeki bájával igyekszik az ujjai köré csavarni mindenkit, de akadnak olyanok is akik átlátnak a szitán. Vajon meddig folytathatja a kis játékait?
ASTRID BERGES - FRISBEY . 18 . SZEKTA TAG . OPEN
MICHAEL - HAWKWOODTipikus nőcsábász. Minden lányt az ujja köré tud csavarni és általában nem is, tartanak tovább a kapcsolatai 1-2 hónapnál. Michael családja hosszú évek óta tartozik a szektába, mégpedig azért, mert a dédapjának a feleségét megölték. Azóta az összes családtag elkötelezett szekta tag
WILLIAM LEVY . 22 . SZEKTA TAG . OPEN
ETHAN - WINGFIELDEthan kicsit félénk srác, akinek minden álma az, hogy híres fényképész lehessen. A családja nem igazán támogatja ebben, de a fiú kitart a tervei mellett. Eddig csak egyetlen nagy szerelme volt, és a lány szakított vele. Azóta nehezen kezd romantikus kapcsolatba.
ASTHON KUCHER . 20 . ÁTLAG EMBER . OPEN
CALEB - ETHERINGTONCaleb az egyik legjobb árnyvadász a többiek között. Rendkívül elkötelezett, főleg azért, mert az egyik árny eltűntette az ikertestvérét. Azóta minden szabad percében arra edz, hogy leszámoljon az árnyakkal, hiszen ő is veszélyben van, mert egy régi őse gyilkos volt.
MATTHEW DAVIES . 24 . ÁRNYVADÁSZ . OPEN
JACOB - WITHCHURCHJacob nem is lehetne bosszúszomjasabb. Még egész kiskorában szemtanúja volt annak, hogy a nővérét brutálisan meggyilkolták. Ahogy teltek az évek, a bosszú továbbra is égett a fiúban. A legjobb barátja vezette be a szekta életébe, azóta pedig továbbra is próbálja az árnyak megidézésével megtalálni nővére gyilkosát.
MICHAEL TREVINO . 19 . SZEKTA TAG . OPEN
DYLAN - HAMLEYIgazi bajkeverő, aki minden balhéban benne van. Ha valami történik az egyetem területén, akkor biztos lehetsz benne, hogy Dylan Hamley az egyik elkövető volt. Szereti megbotránkoztatni az embereket, ez a legnagyobb szórakozása. Széles vigyorával, és szemtelenségével nagy hírnévnek örvend.
LUKE GRIMES . 21 . KÜLÖNLEGES . OPEN
JAMES - HANWELLJames mióta csak az eszét tudta kiváló körülmények között tengette mindennapjait, mondhatni arany kanállal a szájában született. Mindent megkapott, amire csak vágyott, a lányok pedig rajongtak érte. Kelhet ennél több? Ám, mint minden történetben itt is beütött a baj. James apját egy nap letartóztatták, sikkasztás vádjával, a család bankszámláit pedig befagyasztották. A fiúnak ekkor rá kellett jönnie, hogy az élet nem fenékig tejfel. Az egyetem mellett munkát kellett keresnie, hogy ne csak magát, de édesanyját és az öccsét is el tudja tartani, míg a papa a hűvösön van.
TREVOR DONOVAN . 22 . ÁTLAG EMBER . OPEN
JONATHAN - DAUNCENézzetek csak oda! Látjátok azt a srácot a padon, aki egy jó vastag könyvet olvasgat miközben a 3. cigarettáját szívja el 5 perc alatt? Bizony, bizony ő nem más, mint Jonathan Daunce, a híres krimi író Ewan Daunce fia. Ahogy a mondás is tartja az alma nem esett messze a fájától, mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint, hogy Jonathan is az írói pályafutás mellett döntött. Jon és az apja között nem valami felhőtlen a viszony, mégis mivel a fiú anyja lelépett a születése után és csak ők maradtak egymásnak, igyekeznek jó képet vágni a másik furcsaságaihoz.
PENN BADGLEY . 18 . ÁTLAG EMBER . OPEN
GABRIEL - ALBRASTERHa valaki igazán elmondhatja magáról, hogy .van oka árnyvadásznak lenni és védeni az ártatlanokat az nem más mint Gabriel Albraster, a srác ugyanis élete szerelmét veszítette el az árnyak jóvoltából. Ha dolog nem lett volna eddig is szörnyű, súlyosbít a helyzeten, hogy Anne, Gabriel menyasszonya terhes volt. A lány eltűnése után Gabriel úgy döntött akár csak családja többi tagja, ő is szembe száll a lényekkel, és megvédi a többi ártatlant a halálnál is rosszabb sorstól. Gabriel időközben az alkoholba fojtotta bánatát, és egy éjszakás kalandokba menekült. Vajon ez örökké így lesz, vagy a fiú más mellett is boldog lehet?
ENRIQUE IGLESIAS . 23 . ÁRNYVADÁSZ . OPEN
WILLIAM - LARCHERWill egy vérbeli partyarc, aki imádja az életet, és nagy kanállal habzsolja azt. Rengeteg barátja van, tagja az egyetemi kosárcsapatnak, emellett pedig nagy jövő vár rá édesapja ügyvédi irodájában is. Mr. Larchernek azonban van egy nagy titka, amivel talán még ő maga sincsen tisztában. Bár családjában akad egy gyilkos, bátyja személyében az árnyak ereje nem hat rá, képtelenek eltüntetni. Vajon mihez kezd ezzel a fiatal egyetemista?
ZACH ROERIG . 20 . KÜLÖNLEGES . OPEN
BENJAMIN - DRYTONBenjamin Dryton családja szinte a kezdetektől fogva tagja a szektának, egészen pontosan azóta, hogy Benjamin dédapját brutális kegyetlenséggel kivégezték saját házukban. A Dryton család bosszút esküdött a gyilkos leszármazottai ellen, azóta pedig az összes családtag azon munkálkodik, hogy „igazságot” szolgáltathassanak.
THOMAS DEKKER . 17 . SZEKTA TAG . OPEN


TEMPLATE CODED BY LOUISE OF CAUTION

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://secretsoflosangeles.hungarianforum.com
 
CANON LIST!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The secrets of Los Angeles :: Characters :: Character Applications-
Ugrás: